Cine suntem

ROMAGROTEHNICA a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostrii utilaje agricole performante, de ultima generatie la preturi corecte dar in special de a oferi seriozitate, calitate si incredere. 

Suntem importatori directi si exclusivi pentru Romania la majoritatea utilajelor comercializate. Acest lucru va garanteaza ca avem pretul cel mai bun si va asigura ca veti gasi piese de schimb originale si service pentru utilajul achizitionat de la noi. 

In permanenta cautam sa imbunatatim si sa diversificam gama de utilaje comercializate stabilind noi parteneriate cu producatori de incredere, din intreaga Europa si nu numai, precum STEYR TRACTORS, QUIVOGNE, CAFFINI, HERMANOS GARCIA REMOLQUES, FALKE MACHINENBAUM, AWEMAK, IGAMET, ACMA AUSONIA, MECANICA CEAHLAU, etc.

De ce noi ?

Motto-ul nostru este simplu si elocvent:  „Calitate si Incredere”.

Pentru ca stim cat de mult inseamna calitatea produselor si încrederea in furnizorul dumneavoastra, am decis sa respectam pe deplin aceste doua aspecte. La noi veti gasi utilaje pentru fiecare, utilaje accesibile la pret dar de buna calitate pentru fermierii mici, aflati la inceput de drum, dar si utilaje premium, de la producatori consacrati, pentru fermierii mari, care au nevoie de utilaje pe masura.

Pentru a veni si mai mult in sprijinul dumneavoastra am identificat cele mai bune solutii de finantare, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice.

Suntem deschisi sa va ascultam dorintele si sa va oferim cele mai bune solutii, tehnice si financiare. Facem tot posibilul ca odata ce ati ajuns la noi, sa va gasim solutia potrivita.